Tribunj

Tribunj malo ribarsko mjesto sa svojih 1500 stanovnika, nalazi se samo 3km od Vodica, svega 10-ak kilometara od Šibenika i 70-ak km od grada Zadra.

Dio mjesta smješten je na otočiću koji je s kopnom povezan kamenim mostom. Tribunjskom arhipelagu pripadaju otočići Lukovnjak i Logorun, koji su pristupačni za kupanje i manje izlete. Mještani se tradicionalno bave ribarstvom i maslinarstvom, toplo preporučujemo da posjetite poznatu ribarnicu u centru Tribunja, sa velikim izborom svježe ribe i morskih plodova svaki dan, također preporučamo da isprobate domaće vino i maslinovo ulje.

Malo mjesto velika marina od 240 vezova u moru i 150 mjesta na kopnu. U sklopu marine je i benzinska postaja te kvalitetan yacht servis.

Tribunj se može pohvaliti sa dvije plaže. Gradska plaža Zamalin u centru grada, pa dok ste na plaži i sve vam je drugo u blizini, kafići, restorani, već spomenuta tržnica i svi ostali sadržaji kao što je banka, apoteka i sl. Bristak šljunčana plaža na drugom kraju grada, također sa raznovrsnom ponudom restorana i kafića, dječje igrališe.

  Tribunj
Kuća za odmor KORNATI
  6       3       2       146m2  

  Tribunj
Kuća za odmor SUNCE
  6+2       3       3       138m2  

  Tribunj
Kuća za odmor MARKO
  8       4       4       350m2  

  Tribunj
Kuća za odmor BLU
  9       4       3        
Copyright © 2020 • Dalmatian Story • Sva Prava pridržana